The rif at Mangrove Beach

The rif at Mangrove Beach

The rif at Mangrove beach is het spiksplinternieuwe hotel van Corendon op Curacao, waar jij maximaal aan genieten toekomt, tijdens een onbezorgde vakantie onder de Caraibe zon, in alle luxe die je je kunt voorstellen.

Bij aankomst in het hotel word je ontvangen met een welkomstdrankje, bon bini! Je hebt keuze uit ruime, luxueuze deluxekamers met zicht op de groene tuinoase of juist op de Caribische zee. Of wat dacht je van een swim-up kamer met directe toegang tot het zwembad?

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive. Je kunt kiezen uit maar liefst 7 à-la-carterestaurants.

Aan gezinnen met kinderen is ook zeker gedacht: kies je een familiekamer dan reserveer je 2 kamers naast elkaar. De kinderen willen vast ook een spetterende vakantie, dus óp naar het aquapark van het naastgelegen Corendon Mangrove Beach Resort. Glijbanen, zwembaden, en natuurlijk de King Cobra – voor de échte durfal. Voel je liever het zalig warme zandstrand onder je voeten? Het privéstrand lonkt, waar je lekker op je ligbedje onder een parasol neervleit. Ja, heerlijk, vakantie, met uitzicht op zee vanaf het strand. Of vanuit je kamer. Hier ga jij je droomvakantie beleven; The Rif at Mangrove Beach.

Copyright © 2024 CIC Travel. All rights reserved. Website by Servico