Praktische reisinformatie

Het is de verantwoordelijkheid van elke reiziger om ervoor te zorgen dat hij of zij de nodige reisdocumenten bij zich heeft en op de hoogte is van de nodige reisformaliteiten in binnen- en buitenland. * Op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vind je de meest actuele informatie omtrent het reisadvies van de Belgische overheid en de benodigde reisdocumenten voor je bestemming. * We raden je ten zeerste aan om kort voor het begin van je reis de laatste updates nog eens te controleren. * Voor meer info van de Belgsiche overheid mbt reizen verwijzen we ook naar de informatie voor reizigers opgesteld door de FOD Economie. Alle Belgen worden sowieso aangeraden om hun buitenlandse reis te registreren via www.travellersonline.diplomatie.be. Vergeet niet om óók voor de kinderen tijdig de nodige identiteitsdocumenten te checken!

Als je op reis vertrekt, contacteer je best je huisarts voor persoonlijke informatie over te nemen gezondheidsmaatregelen. Voor meer algemene informatie kan je ook altijd terecht op: de website voor reizigers van het Tropisch Instituut: www.wanda.be www.info-coronavirus.be, opgesteld door de FOD Volkgezondheid

Een goede reisverzekering is absoluut noodzakelijk als je reist. Mocht je geen bijstands- en/of annulatieverzekering hebben, vraag er ons zeker naar. We helpen je graag persoonlijk verder.

Copyright © 2024 CIC Travel. All rights reserved. Website by Servico