Opening Riu Londen

Riu heeft een nieuw hotel geopend in Londen

Het hotel Riu Plaza London Victoria bevindt zich op een uitstekende locatie in het hart van Londen, in de wijk Westminster, op enkele meters van Victoria Station. Onze gasten kunnen genieten van de populairste bezienswaardigheden en de nabijheid van de kathedraal van Westminster, Buckingham Palace, Houses of Parliament en andere interessante plekken.

Dit hotel in het centrum van Londen is de perfecte plaats waar vandaan u kennis kunt maken met de Britse hoofdstad en kunt genieten van optimale comfort dat de stadshotels RIU Plaza bieden. Als u op zoek bent naar een modern hotel in het centrum van Londen, dan is het Hotel Riu Plaza Victoria perfect voor een plezierreis of zakenreis.

Riu Plaza London Victoria biedt 435 moderne kamers en suites van superieure klasse met uitzicht op de stad. Alle verblijven zijn ontworpen om een prettige ontspanning te garanderen en zijn volledig uitgerust met voorzieningen van het hoogste niveau. U ontwaakt en kunt genieten van een compleet ontbijtbuffet om energie op te laden met vers fruit, toast en veel meer opties, waaronder vegetarisch. Het Hotel Riu Plaza London Victoria heeft een lobbybar.

Bij RIU bieden we u de beste ervaringen die u niet mag missen tijdens uw verblijf in het hotel Riu Plaza London Victoria. Een bezoek aan de alternatieve wijk Camden Town, slenteren langs de kraampjes van de markt in Portobello en de pittoresk gekleurde huizen van de wijk Notting Hill bewonderen, zitten op Piccadilly Square en genieten van de levendige sfeer of de beste uitzichten over de stad bewonderen in een van de hoogste wolkenkrabbers in Europa; dit zijn slechts een paar van de vele plannen voor de Britse hoofdstad.

Copyright © 2024 CIC Travel. All rights reserved. Website by Servico