Brussel: 02/217 33 86 Mechelen: 015/68 42 50
DISNEY

Oceania VIsta

Oceania Vista 

 

Vista, het nieuwe vlaggenschip van Oceania Cruises  Met haar nieuwe schip legt de rederij de lat opnieuw een flink stuk hoger.

Vaste klanten zullen zich aan boord van de Vista meteen thuis voelen. De lay-out van de publieke ruimtes vertoont veel gelijkenis met de Riviera en Marina.
Het verschil zit echter in de inrichting die heel wat stijlvoller en luxueuzer oogt.
Eén stijl en kleurenpalet stroomt als rode draad door alle publieke ruimtes. Hoewel de restaurants en bars een eigen identiteit hebben, zien we een duidelijke continuïteit in de beige en bruine tinten.
Nieuw is het Simply More concept met dranken inbegrepen tijdens de maaltijden. Ook is er een onboard credit voor excursies inbegrepen.

Intieme ruimtes
Een ander opvallend gegeven tijdens de rondgang aan boord was de intimiteit. In zowel de lounges als de restaurants wordt de oppervlakte gebroken door sierelementen en tussenwanden zodat de ruimtes worden opgesplitst in intieme, gezellige eet- of zithoeken. Ook The Grand Dining Room werd als het ware gecompartimenteerd door middel van een erkervormige structuur in het midden van het restaurant.

Designvol luxehotel
De blikvanger van het schip is het twee dekken hoge atrium met sculpturale trap en een opvallend, als het ware gevlochten lichtkunstwerk. Zoals op andere recente schepen, wordt steeds weer afgeweken van de klassieke scheepsinterieurs. Zo past de adembenemende lobby perfect in een designvol luxehotel.