Brussel: 02/217 33 86 Mechelen: 015/68 42 50
Denemarken
Live To Travel - Mauritius

Grecotel

Grecotel : een impressie !
Athene & Peloponnesos

 

Onlangs mochten we meer over Grecotel ontdekken en ook tal van hun culinaire hoogstandjes.
Het werd een combinatiereis van Athene & de Peloponnesos, bestemmingen die iets minder gekend zijn in het aanbod van Grecotel. We begonnen met 2 nachten in Grecotel Cape Sounio met zijn fenomenaal uitzicht op de tempel van Poseidon en brachten uiteraard ook een bezoek aan de stadshotels : Pallas Athena en het gloednieuwe poepchique The Dolli! Daarna mocht de beklimming van de Acropolis uiteraard niet ontbreken.

Vervolgens ging het richting Peloponnesos. Een bestemming die voor vele onder ons helaas onbekend is daarom ook minder bemind. Grecotel is al jaren gigantisch overtuigd van deze plek, met name door de prachtige resorts die hier gelegen zijn. Het ‘boho-chique’ Grecotel Casa Marron vie enorm in de smaak. Zeker wanneer je weet je weet dat dit hotel een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Let wel : ondanks de Boho sfeer is dit een familiehotel bij uitstek!

Nadien gingen we verder voor 3 nachten in het enorm uitgestrekte Grecotel Riviera Olympia Resort waar ze 4 verschillende hotels aanbieden. Ilia Palms in All-in, La Riviera in half pension, Lux Me Olympia Oasis in All-in en de Mandola Rosa in ontbijt. Dit is een bestemming op zich! We genoten er van de vele faciliteiten zoals het fantastische aqua park, de vele zwembaden, het ellenlange zandstrand, etc. Elke avond werden we getakteerd op een adembenemende zonsondergang! Ook een spa-moment in één van de grootste welnesscentra van Griekenland mocht uiteraard niet ontbreken. Een daguitstap naar Zakynthos op een klein yacht was de kers op de taart!

Dit allemaal kan geboekt worden bij Tui, Pegase, Expairtours …