Brussel: 02/217 33 86 Mechelen: 015/68 42 50

Denemarken

Croisieurope : MS Elbe Princess II
Grecotel

LEGOLAND BILLUND: 1 adres, verschillende parken en pret gegarandeerd!

LEGOLAND BILLUND: 1 adres, verschillende parken en pret gegarandeerd!

Heb je een reis naar Denemarken op de planning staan? Dan mag een stop in Legoland zeker niet ontbreken. Breng een bezoek aan Legoland park, het vakantiepark Lalandia en/of het safaripark. Plezier voor jong en oud gegarandeerd!

 • LEGOLAND PARK:

Je hoeft zelfs geen uitgesproken fan van Lego te zijn om een dag vol plezier te beleven. Het park heeft ruim 55 attracties en is verdeeld in meerdere zones, ieder met een eigen thema. Voor ieder wat wils dus. Het feit dat het park gebouwd is met meer dan 65 miljoen LEGO steentjes is natuurlijk een pluspunt

 

 • SAFARIPARK GIVSKUD ZOO:

Op slechts 25 km van LEGOLAND Park ligt safaripark GIVSKUD ZOO. Hier spot je wilde dieren uit zowel Afrika, Azië als Noord- en Zuid-Amerika. Ga op safari in je eigen auto of stap in de safaribus en ga op de savanne op zoek naar het grote wild.

 

Verblijven :

 • VAKANTIEPARK LALANDIA:

Op loopafstand van LEGOLAND park ligt vakantiepark Lalandia in Billund. Met in het hoofdgebouw 40.000 m² aan indooractiviteiten zoals Lalandia AquadomeTM, het grootste waterpark van Scandinavië. In Winter World kun je het hele jaar door o.a. schaatsen, skiën en rodelen. Het speelparadijs Monky Tonky Land is een grote indoor jungle speeltuin van maar liefst 3 verdiepingen waar de kinderen de hele dag door kunnen ravotten.  Je kan een billund resort pas bijboeken voor de prijs van 97 euro vanaf 3 jaar die u onbeperkt toegang geeft tot legopark, Givskud zoo en WOW park.

 • LEGOLAND HOLIDAY VILLAGE :
  In dit resort kan je zowel in vakantiehuisjes logeren als in piratenkamers.
 • LEGOLAND HOTEL :
  Maak uw verblijf in Legoland onvergetelijk met een verblijf in dit familiehotel. Dit hotel heeft een eigen ingang tot het park.
 • LEGOLAND CASTE HOTEL :
  Dit is het nieuwste themahotel in Billund. Het bestaat uit 2 gebouwen en is gedecoreerd met honderden lego bouwwerken.

Bij deze 3 hotels kan u een legopark ticket voor 2 dagen bijboeken : 76 euro vanaf 3 jaar.

Prijzen : Legoland holiday village pirate kamer : vanaf 564 euro voor 2 volw + 2 kind -12 jaar.
(vb 21/8 voor 3 nachten met ontbijt) 
 Lalandia bungalow 6 pers : vanaf 878 euro (vb 26/8 voor 3 nachten in logies)                         

                       

Legoland is ook heel makkelijk bereikbaar zowel met de wagen als het vliegtuig. Vanaf Brussels Airport is het iets meer dan 1 uur vliegen naar Billund airport. Dagelijks zijn er vluchten (behalve op zaterdag). Het resort ligt ook maar op amper 5minuutjes van de luchthaven. Sneller kan toch niet? 😊

 

Ga je liever met de wagen? Dan is dit ook zeker geen probleem. Het resort ligt op 870km rijden vanuit Brussel en is vlot bereikbaar met je eigen wagen. Zo kan je Legoland misschien ook combineren met andere activiteiten in de regio. Wat denk je van Blokarten op het Romo Sonderstrand, of maak een instagram waardige foto van het Marks Tower.

Ben je geïnteresseerd in de tijd van de Vikingen? Dan mag een bezoek aan Ribe Vikingscenter ook zeker niet ontbreken. Het gezellige stadje Ribe is ook zeker een bezoekje waard.